Startside Værelser Morgenmad Om Finns B&B Priser Beliggenhed Kontakt os Alt om Skagen


Værelser på Finns Bed & Breakfast - alle værelser er røgfri


GREVENS STUE er pensionens fineste værelse, nærmest en suite. Værelset har fået sit navn efter bygherren og står næsten, som det originalt har set ud, da huset blev bygget af Grev Christoffer Knuth i 1923. Værelset vender mod sydøst, har en anelse havudsigt og er meget solfyldt. Badekar og toilet til værelset. Klik her for flere billeder.


KOMMERCERÅDENS SOVEVÆRELSE har fået sit navn efter den finske Kommerceråd Elfing, der indrettede værelset, da han ejede huset i 40'erne. Værelset er stort og lyst og har udgang til stor separat ugenert balkon. Eget badeværelse. Klik her for flere billeder.


OVERLÆGENS SOVEVÆRELSE har fået sit navn efter overlæge Hvidt, som ejede huset en kort årrække i 50'erne. Værelset er et lyst og venligt almindeligt dobbeltværelse med en helt speciel udsigt mod sydvest. Bad og toilet på gangen (lige ved siden af). Klik her for flere billeder.


FISKESKIPPERENS HYBEL har fået sit navn efter husets to forrige ejere, der begge var fiskeskippere - og er maritimt indrettet. Værelset består egentlig af to rum, en lille stue med sofa og : skrivebord og sengeafdeling med to separate senge. Eget toilet, men bad på gangen. Klik her for flere billeder.


INSTRUKTØRENS HULE er opkaldt efter husets nuværende ejer, der er tidligere skuespiller og instruktør. Værelset er hotellets nyeste, indrettet vinteren 1995. Det ligger som det eneste i stueetagen og har direkte udgang til egen lille terrasse. Eget stort badeværelse. Klik her for flere billeder.


DRENGEKAMMERET er pensionens eneste enkeltværelse og har fået sit navn efter indretningen og fordi der altid har været "drenge" i huset. Værelset er ikke stort, men velindrettet med en dejlig stor alkoveseng. Bad og toilet på gangen. Klik her for flere billeder.