Startside Værelser Morgenmad Om Finns B&B Priser Beliggenhed Kontakt os Alt om Skagen


Finns Bed and Breakfast er indrettet i et Norsk bjælkehus fra 1923.

Finns B&B er indrettet i et norsk bjælkehus bygget i 1923, som sommerhus til Grev Christoffer Knuth. Ombygget til hotel i 1992, ændret til privat bolig med Bed & Breakfast i 2013. Huset ligger i det skønne og rolige Østerby, tæt på ved Sønderstrand og museerne, men også få minutters gang til Skagen bycentrum.

Finns B&B tilbyder værelser med morgenmad i den specielle atmosfære som huset tilbyder, her er fred og ro, hvor historie og kultur er blandet sammen. Der er plads til 11 gæster, og er kun for voksne, aldersgrænsen er 15 år.
Alle værelser er forskellige, individuelt og spændende indrettet, 3 med eget bad og toilet, 1 med egent toilet, ellers bad og toilet på gangen. Stor opholdstue med righoldigt bibliotek, spisestue og ugenert have.
Fællesfaciliteterne kan benyttes af gæsterne, med mindre de er optaget til privat brug.
Der findes ikke TV såvel på værelserne, som i fællesarealerne. Fri internetadgang.

Der er ikke adgang til køkkenfaciliteter, men morgenmad serveres mellem kl. 08.00 - 10.00, og er inkluderet i prisen, kaffe og the m.m. kan købes i åbningstiden. Der må ikke laves mad på værelserne.
Priserne inkludere sengetøj, håndklæder og daglig rengøring.

Huset har ikke længere restaurant, så der servers ikke mad, ligesom der ikke er spiritusservering.
Egne drikkevarer må efter aftale medbringes i fællesområderne, men ikke egne madvarer.

Huset/hotellet har tidligere serveret mad, og ejerne Finn Bredahl Jørgensen og Palle Thygesen er fortsat medlemmer af den gastronomiske orden Cordon Bleu Du Saint Esprit.

Værterne arrangerer af og til foredrag om husets historie og lignende, klik her for et se eventuelt program.